Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Buněčná voda tak účinná jako sérum samotné

Esthederm_celluar_NL_hlavicka_CZ

 

BUNĚČNÁ VODA TAK ÚČINNÁ JAKO SÉRUM SAMOTNÉ

Díky prvnímu vydání časopisu CS VOGUE již řada z Vás ví, že jsme si na září připravili uvedení krásných novinek. Jedná se o inovovanou řadu s buněčnou vodou která dodá Vaši pleti jak hydrataci, tak také velké množství energie která se nám všem bude po prázdninách jistě hodit.

Jednotlivé produkty této řady Vám postupně pečlivě představíme.

Nyní začneme tím nejdůležitějším – Buněčnou vodou která je hlavní účinnou látkou celé této řady.

 

CELLULAR WATER MIST – mlha s buněčnou vodou

Buněčná voda je základním krokem péče o krásnou pleť. Patentovaná inovace je v dokonalém spojení s vodou která je přirozeně v pokožce. Poskytuje pleti hydra-booster efekt,  antioxidační účinky a dodá pleti potřebnou energii. Nová Buněčná voda je obohacena o kyselinu hyaluronovou, stopové prvky a biometrické peptidy.

Jedná se o vodu účinnou jako sérum samotné. Unikátní složení dokáže reaktivovat celulární mladistvost buněk pro viditelně mladou a dlouhodobě krásnou pleť.

  1. Okamžitě výrazně zesiluje hydratační efekt péče o pleť kterou použijete v následujícím kroku (sérum a krém).
  2. Vylepšená antioxidační technologie vytváří na pokožce biologický štít. Zaměřuje se na tři hlavní formy volných radikálů, které jsou zdrojem stárnutí pokožky. Pleť je díky tomu lépe chráněna.
  3. Poskytuje buňkám energii, kterou potřebují k tomu, aby fungovala ideálně a pleť tak byla zdravá a krásná.

Dokázané výsledky:

Okamžitě: Aplikovaná před jiným výrobkem péče o pleť, zvyšuje jeho hydratační účinnost o +18%.*
6 hodin po aplikaci: Posílená stimulace buněčné energie (ATP) v kůži. Tato energie přispívá k rovnováze zdravé pokožky.**
Denně: Vylepšuje antioxidační kapacitu kůže. Brání před každodenním stresem (UV zářením, znečištěním, tabákem atd.), který urychluje příznaky stárnutí, vznik vrásek a podráždění kůže.***
Po 28 dnech: Kůže je revitalizovaná a jasnější, její zářivost je obnovena.****

 

Použití: Aplikujte přímo na obličej a tělo a jemně vmasírujte, čímž napomůžete průniku do hlubších vrstev kůže. Použijte před jiným výrobkem péče o pleť (sérum a krém) k zesílení jeho účinku, po aplikaci make-upu pro jeho lepší fixaci nebo kdykoliv během dne pro rychlé dodání hydratace a zklidnění podráždění.

* Hodnocení hydratace In Vivo pomocí korneometrie u 10 dobrovolníků po 3 minutách s produktem péče o pleť Institut Esthederm.
** Hodnocení In Vitro v kožních buňkách. Procentuální nárůst syntézy ATP v porovnání s destilovanou vodou a s termální pramenitou vodou.
*** Hodnocení In Tubo na anti-volnoradikálovou (ROS, RCS a RNS) účinnost buněčné vody a jejích komponentů.
**** Testováno na vzorku 52 žen během 28 dní.

x