Máte dotaz? Zavolejte kosmetičce Radce na +420 724 702 813

Velká výzva pro všechny s hyperpigmentací

esthe-white_autumn

Odstraňte pigmentové skvrny s novou řadou Esthe-White

Čas letních dovolených je pryč, zůstaly krásné vzpomínky na plážová lehátka, na chladivé drinky v ruce, bezstarostnost a pohodu.

Některým z nás zůstaly i méně hezké pigmentové skvrny.

Pigmentová skvrna je opálení, které v určitém bodě selhává. V normálním stavu je pigment rozmístěn v pokožce rovnoměrně a my máme krásnou jednotnou barvu pleti. Místo s pigmentovou skvrnou obsahuje nahromaděný pigment.

Kdo touží po pleti jako porcelánová panenka, ať vyzkouší ošetření Esthe-White a kúru s péčí ESTHEDERM INTENSIF VITAMIN C+ přípravky na domácí péči ESTHEDERM Esthe-White.

Konfucius řekl: „Co slyším, to zapomenu. Co vidím, to si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím “

Novinka INSTITUT ESTHEDERM Esthe-White System je nový přístup k „bělení“ a převýchově pleti a pigmentovými skvrnami

  • Obnoví rovnováhu pigmentace -stávající pigmentové skvrny eliminuje a působí i přímo na příčinu vzniku skvrn, tak převychovává pokožku k tomu, aby fungovala normálně a nevytvářela nové pigmentové skvrny. Jedná se o patent Hypopigmentaline.
  • Rozjasní pokožku a viditelně vyhladí díky mořskému epopolysacharidu EPS („náš mořský pes“) Je to ve skutečnosti molekula vylučována planktonem, která zjemňuje mikroreliéf na povrchu pokožky a dělá tím „oslnivý efekt zlepšením průsvitnosti kůže a má také protizánětlivý účinek. ESTHEDERM Esthe-White rozjasňující a bělící sérum navíc díky obsahu Carnosinu působí“proti žloutnutí“.
  • Jedná se zároveň o omlazující péčí díky patentu Cellular Water a Time Control System + vit.C Askorbylglukozid, který nejen že zabraňuje oxidaci existujícího melaninu, ale je i silný antioxidant a podněcuje tvorbu kolagenu a podílí se tak zároveň na pevnosti dermis.

Technologie a patenty péče o pleť Esthe-White byly speciálně vyvinuté k tomu, aby optimalizovali odraz světla od pokožky, odstranili hyperpigmentaci a udrželi mladistvost pokožky.

Článek by sepsán za pomoci blogerky Slávky, která provozuje blog na Slovensku, http://www.esthederm-institut.sk

x